PSV akkoord met Derrick Luckassen, Eindhovenaren nog in onderhandeling met AZ

Henrietta Brewer
July 13, 2017

De 22-jarige verdediger verbond zich voor vijf jaar aan PSV, dat zich eerder al versterkte met de Mexicaanse worldwide Hirving Lozano.


Luckassen doorstond maandag de medische keuring, waarna hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2022 zette. PSV hanteert op het punt van de fysieke voorwaarden internationale maatstaven en daar beantwoordt Luckassen ruimschoots aan met zijn snelheid, kracht en lengte. Feyenoord deed een soortgelijk bod, maar zoals we eerder al hadden gemeld had Luckassen een duidelijke voorkeur voor een transfer naar PSV.


De global van Jong Oranje doorliep in Alkmaar de jeugdopleiding en maakte in 2014 zijn debuut in het eerste elftal. Met de transfer is zo'n 6 miljoen euro gemoeid. De verdediger annex middenvelder van AZ schermde naar verluidt ook met interesse van Feyenoord, maar heeft volgens diverse media voor PSV gekozen. Een nieuwe kerngroep spelers, die de norm van de selectie moet bewaken. Ik hoop hier heel mooie tijden te beleven. Afgelopen seizoen kwam Luckassen tot 31 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 3 keer scoorde.


Derrick Luckassen lijkt de volgende PSV-aanwinst te worden.

Other reports by iNewsToday

FOLLOW OUR NEWSPAPER